Succesplatten – 120,00 pr. kuvert
Marineret sild med løgringe.
Æg med rejer og citron.
Roastbeef med kold kartoffelsalat.
Ribbensteg med rødkål.
Bøf med bløde løg.
hønsesalat.
Brie med druer.
Uden brød og smør.
Frokostplatte – Pris: 95,00 pr. kuvert
Marineret sild med løgringe.
Dyrlægens natmad.
Skinke med italiensk salat.
Roastbeef med remoulade
Brie med druer.
Uden brød og smør.
Luxusplatte – Pris: 170,00 pr. kuvert
Marineret sild med løgringe.
Rejer med mayonnaise og citron.
Gravad laks med dressing.
Røget ål med røræg.
Roastbeef med remoulade
Mørbradbøf med bløde løg og champignon.
Brie med druer.
Uden brød og smør.
OBS ! Platterne kan leveres som koldt bord på fade!
Vinanretning – Pris: 155,oo pr. kuvert
Laksepaté med dilddressing.
Gravad laks med dressing.
Roastbeef med kartoffelsalat.
Lun mørbradbøf med løg og champignon.
Røget landskinke med salat.
To små frikadeller med rødkål.
Brie med druer.
Incl. brød og smør.