Menuer

Menu 1

Forret
Kold kogt laks à la Parisienne garneret med asparges, rejer, æg, caviar, citron, dild og flûtes.

Hovedret
Oksetykstegsfilet garneret med ristet champignon, persillefrit, haricots verts, grill-tomat, små stegte kartofler og sauce bordelaise.

Dessert
Islagkage

Pris: 240,- pr. kuvert

Menu 2

Forret
Laksepaté med kold sauce vert pyntet med rejer,asparges, citron, dild og flûtes.

Hovedret
Oksehøjreb på ben med pommes à la créme og ratatouille fra Provence.

Dessert
Chokoladekage pyntet med jordbær og serveret med jordbær. og kokossorbet

Pris: 255,- pr. kuvert

Menu 3

Forret
Gravad laks serveret på surbrød eller formbrød, pyntet ned dild og ledsagetaf en pikant sauce.

Hovedret
Rødvinsmarineret nakkefilet med pommes à la créme og appetit-salat (æble/rødbede salat).

Dessert
Fløderand med frugtsalat.

Pris: 190,- pr. kuvert

 


Menu 4

Forret
Indbagt laks med urter og hummersauce.

Hovedret
Kalvefilet med hele ristede champignon, spinat sauté og pommes rissolets samt kraftsky.

Dessert
Chokolademousse pyntet med flødeskum, nødder og jordbær.

Pris: 280,- pr. kuvert

Menu 5

Forret 
Vol Au-vent med kyllingsauté.

Hovedret
Portvinsglaseret skinke med pommes à la créme, grøn salat og flûtes.

Dessert
Indbagt æble med iscreme.

Pris: 180,- pr. kuvert

Menu 6

Forret
Krabbesalat med valnødder og flûtes.

Hovedret
Farseret oksemørbrad med krydderurter, pommes à la créme, grøn salat og svampesauce.

Dessert
Fyldte pandekager med iscreme.

Pris: 330,- pr. kuvert

 


Menu 7

Forret
Flødelegeret carrysuppe med hvidvin, rejer, druer og ristede mandler.

Hovedret
Citronmarineret lammekølle med røsti, franske ærter (perleløg+ærter), grøn salat og flûtes.

Dessert
Frugtsalat med råcreme.

Pris: 205,- pr. kuvert

Menu 8

Forret
Fersk røget nordsølaks med asparges og spinatsaute.

Hovedret
Andebryst med Hasselbachkartofler og æblekompot.

Dessert
Charlottekage med jordbærsorbet. Flødeis garneret med jordbærroulade.

Pris: 305,- pr. kuvert