Koldt bord 1 – Pris: 265,00 pr. kuvert
Marinerede sild med løgringe.
Sild i lækker carrylage.
Kryddersild i sherrymarinade.
Kogt kold laks eller gravad laks.
Røget ål med med røræg.
Rejer med citron og mayonaise.
Fiskefilet med remoulade og citron.
Kold roastbeef af oksetyksteg, med pickles og revet peberrod.
Nystegt ribbensteg med rødkål.
Små mørbradbøffer med ristede champignons og bløde løg.
Andebryst med rødkål.
Osteanretning med druer.
Uden brød og smør.
Koldt bord 2 – Pris: 255,00 pr. kuvert
Marinerede sild med løgringe.
Sild i lækker carrylage.
Kryddersild i sherrymarinade.
Røget ål med røræg.
Fiskefilet med remoulade og citron.
Håndskåret rebenstreg med rødkål
Mørbradbøf med bløde løg.
Kold Roastbeef med sprøde løg pickles og
frisk revet peberrod.
Andebryst med rødkål.
Hjemmelavet frugtsalat.
Osteanretning bestående af forskellige oste og druer.
Uden brød og smør.
Koldt bord 3 – 140,00 pr. kuvert
Marinerede sild med løg.
Gravad laks pyntet med dild og ledsaget af pikant sennepsdressing.
Rejer med citron og mayonnaise.
Roastbeef med kartoffelsalat.
Mørbradbøf à la créme.
Brie med druer.
Uden brød og smør.