Alle priser er pr. couvert.
Minimum bestilling på helstegt højreb med pommes à la crème er 15 couverter
Kold kogt laks
(nordsø), med rejer, citron og dild
Pris: 32,00
Gravad laks
med dressing
Pris: 30,00
Kold ro0astbeef
med kartoffelsalat
Pris: 26 kr.
Mørbrafbeef
med løg og champignon
Pris: 30 kr.
Mørbradbøf a la créme
Pris: 35,00
Tarteletter
med rejer og asparges eller champignon og rejer (1 stk.)
Pris: 14,00
Røget ål med røræg
Pris: dagspris
Rejer med mayonnaise og citron
Pris: 32,00
Andebryst på æbleringe
Pris: 32 kr.
Røget laks med slikasparges
Pris: 48 kr.
Leverpostej
med champignon og bacon
Pris: 20 kr.
Nøddepaté med dijoner
Pris: 22 kr.
Helstegt oksehøjreb
med pommes á la créme og grøn salat (100 gr.)
Pris: 85 kr. minimum 25 kuverter
Portvinsglaseret skinke
med pommes á la créme og grøn salat (100 gr.)
Pris: 68 kr.
Frikadeller med rødkål (2 stk.)
Pris: 18 kr.
Laksepaté med rejer, asparges,dild og kold sause werth
Pris: 30 kr.
Butterdejssnitte
med fyld (røget laks og laksefilet)
Pris: 30 kr
Skaldyrssalat
Pris: 32 kr.
Indbagte rejer
med tartarsauce
Pris: 50 kr.
Hønsesalat med bacon og champignon.
Pris: 30 kr.
Ribbensteg med rødkål
Pris: 20 kr.
Røget landskinke
med røræg og asparges
Pris: 25 kr.
Fiskefilet
med remoulade og citron
Pris: 20 kr.
Gratineret rødspættefilet
Pris: Dagspris
Kotelet med ratatouille
Pris: 32 kr.
Laksekotelet med tartatsauce
Pris: 35 kr.
Pastasalat med kylling, skinke og grønsager
Pris: 25 kr.
Brie med druer
Pris: 22 kr.
Osteanretning
Brie, gorgonzola og emmentaler, pyntet med druer og jordbær
Pris: 60 kr.
Frugtsalat
Pris: 35 kr.
Brød, kiks og smør
Pris: 25 kr.